وبلاگ کتابخانه عمومی آیت الله کفعمی زاهدان

( آدرس: زاهدان-خیابان آزادی-جنب شهرداری مرکزی- 05433222448)

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

وبلاگ کتابخانه عمومی آیت الله کفعمی زاهدان

( آدرس: زاهدان-خیابان آزادی-جنب شهرداری مرکزی- 05433222448)

معرفی کتاب

پنجشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹ ب.ظ

 

«مأموریت در قصر»

پدیدآور: سعید محمدی

 ناشر: جمکران

تعداد صفحات: ۱۹۶

  «مأموریت در قصر»، حال و هوای تاریخی دارد. علی بن یقطین یکی از یاران امام کاظم (علیه السلام)، مشاور بزرگ هارون چنان نفوذی بر خلیفه دارد که هیچ کس نمی تواند او را کنار بزند. در حالی که از شیعیان درجه اول امام هفتم است، منصب وزیر اعظم را دارد و سعی می‌کند در عین پرده‌پوشی و تقیه، ارتباط بین خودش و امام و شیعیان را حفظ ‌کند و بتواند نسبت به انجام وظایف خود در راستای حمایت از شیعیان اقدام کند.

  علی بن یقطین دست از اعتقاداتش بر نمی‌دارد. رفتارهای او و ابن‌حمزه و دیگر شیعیان امام کاظم (علیه السلام)، بدون کم و کاست نقل شده است. عملکرد کمتر شنیده شده و بسیار جالب توجه امام موسی کاظم(علیه السلام) در این داستان، ما را با این امام همامِ کمتر شناخته شده بیشتر آشنا می‌کند.

  این رمان در سه فصل، متشکل از بخش های مختلف روایت می‌شود و ساختار یکپارچه و پرتعلیق آن، مخاطب را تا انتهای رمان با خود همراه می‌کند. از جذابیت‌های این اثر، تصاویر مرتبط با مطالب کتاب است که رغبت خواننده را به مطالعه، بیشتر می کند.

  این کتاب، داستانی پر از درس، لذت، هیجان و عبرت‌های زیبای تاریخی است. راویِ دانایِ کل در این داستان با نگاهی موشکافانه، مخاطب خود را از خیابان‌های شهر تازه تأسیس بغداد می‌گذارند و لایه‌های این شهر هزار فرقه را نشان می‌دهد.

  در تاریخ اسلام جوانمردانی همچون علی بن یقطین که با زیرکی، تدبیر و شجاعت خود برای اعتلای دین اسلام و اجرای دستورات امام زمان خود تا عمق موقعیت دشمن نفوذ می‌کردند، وجود دارند، اما متاسفانه در لابه‌لای نوشته‌های تاریخی مخفی مانده‌اند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۵/۰۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی