معرفی کتاب تحصیلات با طعم شکلات
تحصیلات با طعم شکلات: راهکارهای افزایش مطالعه
نوشته ابوالفضل ابراهیمی
انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره(
۶۲ صفحه
هدف این کتاب
بررسی و ارائه راهکارهای عملی جهت افزایش انگیزش تحصیل است. درواقع مؤلف
برای پاسخ به پرسشهای دانشجویان و طلاب در زمینه موفقیت تحصیلی به بسط و
توضیح پیشنهاداتی پرداخته است. با توجه به اینکه توصیههای کاربردی نیازمند
پشتوانه نظری است؛ لذا ابتدا بخشهای نظری مربوط توضیح دادهشده و به
دنبال آن کاربستهای آن آمده است.
کتاب به لحاظ محتوایی به سه بخش تقسیم شده است. قسمت ابتدایی کتاب، به
توضیح مفهوم انگیزش و رویکردهای مختلف نظری به این موضوع میپردازد؛ سه بخش
اصلی کتاب با توجه به زمان یادگیری یعنی آغاز، طول دوره و پایان یادگیری
تفکیک شده است. در هر یک از فصلها عوامل مختص به زمان یادگیری مربوط
ارائه میشود؛ بدینصورت که هر عامل جداگانه طرح میشود و راهکارهای عملی
همان عامل نیز بهدنبال آن میآید.
با توجه به مباحث مطرحشده، مخاطب این کتاب تنها دانشجویان و طلاب نخواهند
بود؛ بلکه دانشآموزان دبیرستان نیز میتوانند مطالب این کتاب را در جهت
موفقیت تحصیلی بهکارگیرند. اولیا و مشاورین مقاطع دبیرستان هم از مخاطبان
فعال کتاب محسوب میشوند که میتوانند نکات کاربردی کتاب را در برنامهریزی
تحصیلی دانشآموزان بهکارگیرند و در موفقیت آنان تأثیر چشمگیری بگذارند.