خداوندمتعال به حضرت موسی علیه السلام فرمود:
شش چیز را در شش جا قرار دادم ولی مردم آن را در شش جای دیگر می جویند:
1. علم را در گرسنگی قرار دادم ، مردم آن را در سیری می جویند .
2. عزت را در نماز شب قرار دادم ، مردم آن را در دستگاه سلاطین می جویند .
3. ثروت را در قناعت قرار دادم ، مردم آن را در کثرت مال می جویند .
4. استجابت دعا را در لقمه حلال قرار دادم ، مردم آن را در قیل وقال می جویند .
5. بلند مرتبگی را در تواضع قرار دادم ، مردم آن را در تکبر دنیا طلب می کنند.
6. راحتی را در بهشت قرار دادم ، مردم آن را در دنیا طلب می کنند .
همه میگن :
شاید این جمعه بیاید .....
شاید.......
بیاید و انتقام سیلی مادر بگیرد
بیایید و گوید به عالم که فقط :
حیدر امیر المومنین است
بیاید و عدالت بپا کند
اما ......
او آمده !!!!
ما نیامدیم !!!!
با بی نمازی ، بی عفتی ، بی حجابی ، بی عدالتی ، دزدی ، نگاه به نامحرم و.........
ما باید بیاییم
آری او آمده اما
گناهانمان اجازه دیدار نمیدهند
من میگویم :
شاید این جمعه بیایم....
شاید دل را پاک کنم ، به امیدش
شاید...........
کتابخانه عمومی آیت الله کفعمی برگزار میکند:
کتــــــــــاب خـــــــــــوان
نشست به اشتراک گذاری کتاب ها ی خوانده شده
زمان برگزاری یک شنبه22 مرداد96 از ساعت 16الی17
آدرس : خیابان آزادی -جنب شهرداری مرکزی
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و معرفی کتاب در این نشست می توانندبه کتابخانه آیت الله کفعمی مراجعه نمایند .علیرضا مختارپور همزمان با روز گرامیداشت «خبرنگار» در پیامی به خبرنگاران حوزه کتاب در سراسر کشور، ضمن تبریک به مناسبت این روز، از همراهی آنها در پوشش خبری هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور همزمان با روز گرامیداشت «خبرنگار» در پیامی به خبرنگاران حوزه کتاب در سراسر کشور، ضمن تبریک به مناسبت این روز و تقدیر از همراهی آنها در پوشش خبری هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی، یاری خبرنگاران و اصحاب رسانه را مکمل تلاشهای کتابداران کتابخانههای عمومی در رساندن پیام این جشنواره به آحاد جامعه و زمینهساز حضور گسترده آنها در این رویداد مهم فرهنگی عنوان کرد.
متن پیام دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور به شرح زیر است:
بهنام آنکه جان را روشنی داد
رسالت خبرنگار روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه است. احیای امرِ معروف و بازداشتن از امور ناپسند از مهمترین وظایف خبرنگار است و در این مسیر همواره با سختیها و مشکلات طاقتفرسایی روبهرو میشود که جز با داشتن نیت خیر و عزم استوار نمیتواند در آن ثابت قدم بماند.
«خواندن» یکی از معروفهایی است که جامعه امروز به احیا و ترویج آن نیازمند است. خبرنگاران حوزه کتاب در رسانههای مختلف، آگاهانه و با انگیزه نسبت به احیای این فضلیت گام برمیدارند و در جهت ترویج آن فعالیت مینمایند.
این روزها که متبرک به نام امام هشتم حضرت علیبن موسیالرضا علیهالسلام است، شاهد توفیق جشنواره کتابخوانی رضوی هستیم که با حضور بیش از ۶۴۰ هزار کتابخوان، نصاب کم نظیری در مسابقههای کتابخوانی کشور رقم زد.
بیشک یاری خبرنگاران و اصحاب محترم رسانه، مکمّل زحمات و تلاشهای کتابداران عزیز کتابخانههای عمومی، در رساندن پیام این جشنواره به آحاد جامعه و زمینهساز این حضور گسترده شد.
به مناسبت این روز مبارک، از شما همکاران فرهنگی عزیز که در گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی تلاش میکنید تشکر میکنم.
دعای خیر همه کتابداران، کتابخوانان و اهالی قلم بدرقه راهتان باد. ان شاء الله
وای از اون روزی که سی دی زندگیمون
رو بذارن تو دستامون و بگن برو نگاه کن .
خدایا میشه بعضی از قسمتاشو پاک کنم؟
همه چیز درباره جنگ
مرتضی سرهنگی، نویسنده برتر ادبیات دفاع مقدس
این کتاب مربوط به سال اول جنگ تحمیلی و آشنایی مقدماتی با اشخاص، مکان ها وقراردادهایی که هریک به نوبه خود در بروز وادامه جنگ عراق با ایران موثر بوده است می پردازد. همه چیز درباره جنگ از 14 بخش تشکیل شده که برخی عناوین آن عبارتنداز: عراق کجاست؟ قرارداد الجزایر، مهمترین قراردادهای مرزی ایران وعراق، حزب بعث، صدام کیست؟ و...
اگر امروزه ژانر ادبیات دفاع مقدس در کشور و حتی خارج از مرزهای کشور پژواک رسایی دارد و اگر به شهادت دوست و دشمن نویسندگان حوزه ادبیات جنگ ما یک سر و گردن بلندتر از سایر اقرانشان در نقاط مختلف دنیا هستند و اگر آثار انسانگرایانه، نجیب و خوشپرداخت عرصه دفاع مقدس، با اختلاف معناداری جلوتر از کتابهای وابسته به گونه «ادبیات مقاومت» در جهان قرار گرفتهاند و به عنوان میراث ادبی مشترک کلیه جوامع حقپرست، عدالتخواه و دینمدار تلقی شده و همچنان قابلیت طرح و عرضه در سطحهای وسیعتر جهانی را دارند و...همه و همه این دستاوردها ریشه در رویکرد منطقی و پژوهشی نسل اول نویسندگان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دارد که بیتردید سهم و نقش مرتضی سرهنگی در این میان غیرقابل انکار است. این نویسنده خوش قریحه و خلاق که تاکنون بیست و یک عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس منتشر کرده، در طول سالهای جنگ تحمیلی به عنوان روزنامهنگار در جبههها حضور فعالانهای داشته است؛ وی همچنین در جایگاه مدیریت دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری، تاکنون منشا خدمات ارزشمندی بوده است که خوشبختانه این روند همچنان استمرار دارد.
سرهنگی با انتشار کتاب «همه چیز درباره جنگ» بار دیگر نشان داد که در مسیر آگاهیبخشی درباره حقایق مکتوم مانده و نامکشوف دفاع مقدس هیچ نقطه پایانی برای خودش متصور نیست که از رزمندگان آموخته است که مقصد مردان خدا در بیمقصدی راه نهفته است. وی در مقدمه کوتاهی بر کتاب عنوان میکند که این اثر نخستین جلد از مجموعهای هشت جلدی درباره جنگ هشت ساله ایران و عراق است و مجلدات دیگر آن در آیندهای نزدیک به طبع میرسد. مخاطبان هدف سرهنگی در این اثر گروه سنی نوجوانان و جوانان هستند از این رو وی مهمترین وقایع جنگ را با زبانی ساده به رشته تحریر درآورده که آشنایی مقدماتی با اشخاص مکانها و قراردادهای که مربوط به قبل از جنگ و در حین جنگ میباشد از جمله مباحث آن است.
مجلد حاضر مشتمل بر رویدادهای سال اول جنگ تحمیلی بوده و همراه با عکسها و اسناد مرتبط به طبع رسیده است.
یارضا جان کن مدد بر خوانِ تو مهمان منم
در شبِ میلادِ تو دلْتشنهی درمان منم
دست من از عیدی لطف و شفاعت خالی است
پادشاهی من گدایم، دست بر دامان منم
در بیابان خطا گم کردهام راهِ نجات
ضامن آهویی و آهوی سرگردان منم
هشتمین نور و دهم مولای خوبان یا رضا
ده پناهم بیپناهم در جهان، حیران منم
عهد کردم تا نگیرم حاجتم را ای رئوف
تا سحر کوبم درِ میخانه و گریان منم
دست بر هم میزنم همچون تمامِ عاشقان
تا کنم جلب نظر جانا، که دست افشان منم
نوش کردم بادهی مهرِ تو را از کودکی
تا به پیری ذاکر این ذکرِ یا سلطان منم