وبلاگ کتابخانه عمومی آیت الله کفعمی زاهدان

( آدرس: زاهدان-خیابان آزادی-جنب شهرداری مرکزی- 05433222448)

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

وبلاگ کتابخانه عمومی آیت الله کفعمی زاهدان

( آدرس: زاهدان-خیابان آزادی-جنب شهرداری مرکزی- 05433222448)

۸ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است


خداوندا ...
آرامم کن همان گونه که دریا را پس از هر طوفانی آرام می کنی ...
راهنمایم باش که در این چرخ و فلک روزگار بدجور سرگیجه گرفتم ...
ایمانم را قوی کن که تو را در تنهای ام گم نکنم ...
خداوندا ... من فراموش کارم اگر گاهی یا لحظه ای فراموشت کردم تو هیچ وقت فراموشم نکن ...
خداوندا رهایم مکن حتی اگر همه رهایم کردن ...
خدایا دوستت دارم ....

واز تو میخواهم صبح امروز وفرداهای من و دوستانم رابا

عشقت با رزقت با مهربانیت گرم کنی.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۴ ، ۱۵:۱۹

سرمایه گذاری در کتاب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۴ ، ۱۵:۱۸


امام صادق علیه‌السلام فرمودند :

اگر یک نماز صبح قضا شود، حتی اگر تمام دنیا طلا شود و آن را در راه خدا و اسلام خرج کنی، جبران نمی‌شود.

مرحوم سیّد بن طاووس در کتاب فلاح السّائل آورده است: «روزی حضرت صدّیقه کبری، فاطمه زهرا سلام اللّه علیها به محضر مبارک پدر بزرگوار خود، رسول گرامی اسلام صلی اللّه علیه و آله وارد شد؛ و اظهار داشت: ای پدر جان! جزای آن دسته از مردان و یا زنانی که نماز را سبک می شمارند، چیست؟

پیامبر خدا صلوات اللّه علیه و آله وسلم فرمود: دخترم، فاطمه جان! هرکس نماز را سبک شمارد و به شرائط و دستورات آن بی اعتنائی نماید، خداوند او را به پانزده نوع عقاب، مجازات می گرداند:

شش نوع آن در دنیا، سه نوع آن موقع مرگ و جان دادن، سه نوع در قبر و سه نوع دیگر در قیامت آن هنگامی که از قبر بر انگیخته شود خواهد بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۴ ، ۱۵:۱۶
موبایل کودک

برای اینکه وابستگی فرزندتان به استفاده از تبلت را کم کنید و موجب کم شدن اعتیاد وی به استفاده از آن شوید با یک سری راه و ورش های مفید در این امر موفق خواهید شد.
این روزها به هر خانه ای که وارد میشوید، به جای سرگرم بودن کودکان با خمیرهای بازی که خلاقیتشان را بالا می برد و مهارت دستهایشان را بیشتر می کرد، تبلت هایی در دست بچه ها جا دارد که چشمهایشان را خسته و مفاصل دستهایشان را ضعیف میکند. در این میان والدینی که امکان خرید چنین ابزاری برای کودکشان ندارند هم از خود گذشتگی کرده و او را با گوشی هوشمند تلفن همراهشان سرگرم میکنند و مهارت کودکشان در انجام بازیهای مختلف را به رخ این و آن می کشند.
 
بچه های امروزی تمایلی به دویدن، کاردستی درست کردن و نقش پذیری در بازیهایی که نسل ما از آنها لذت میبرد، ندارند. آنها ترجیح میدهند روی مبل راحتی لم بدهند، یک کاسه پفک کنارشان بگذارند و هر روز چندین مرحله از بازیای که به آخر رساندنش کار هر کسی نیست را رد کنند. بچه های امروزی نمونه کوچک شده والدینشان هستند. نمونه آنهایی که در مهمانی ها به جای گپ زدن با حاضران، به غایب های جمع وایبر میزنند و به جای چند متر دویدن، به دنبال نصب انواع اپلیکیشن های سلامت روی گوشی خود هستند.
هدیه پژوهشگران فناوری اطلاعات به بچه های امروزی نه هوش بیشتر و نه ذهن آماده تر است. آنها روی مبلهای راحتی، صاحب بدنی خسته و انباشه از چربی می شوند و پشت صفحه تبلت ها، چشم هایی آزرده و ذهنی آشفته را از آن خود میکنند. شاید بعد از خواندن این یادداشت، به قصد گرفتن تبلت فرزندتان از او، از روی مبل بلند شوید؛ اما بنشینید! نیازی به محروم کردن فرزندتان از تبلتش نیست، کافی است خودتان همین حالا گوشی را روی زمین بگذارید و نه با حرف، بلکه با آوردن ورزش و مطالعه به ساعتهای مرده تان، به کودک خود هم سبک زندگی سالم را آموزش دهید. به ساعت نگاه کنید
با وضع کردن برخی قانونها، ساعتهای استفاده فرزندتان از تبلت را محدود کنید. برای مثال به او اجازه ندهید که سر میز شام تبلتش را بیاورد.
خاموشی بزنید
محققان میگویند تبلت بازی پیش از خواب میتواند فرزند شما را بیخواب کند. پس به او اجازه بازی کردن با تبلت پیش از خواب را ندهید و نگذارید آن را به اتاق خوابش ببرد. وقت شناس باشید
حتی اگر همه اطرافیانتان برای کودک خود تبلت خریده باشند، دلیلی ندارد که در سه سالگی به فرزندتان چنین هدیه ای بدهید. اگر میخواهید او را با تکنولوژی آشنا کنید، به او اجازه دهید برخی ساعات روز با تبلت شما بازی کند اما شخصی کردن این وسیله را از چنین سنی شروع نکنید. از خودتان شروع کنید
هرقدر هم که از لزوم فعالیت بدنی و قویتر کردن ارتباطات رو در رو برای فرزندتان صحبت کنید، فایدهای ندارد. تا زمانی که او میبیند که در مهمانی برایتان وایبر بازی شیرین تر از گپ زدن با دیگران است، تمایلی به گوش کردن به توصیه هایتان پیدا نمیکند. اگر میخواهید فرزندتان زندگی مجازی را جایگزین تجربه های حقیقی زندگی نکند، خودتان در رعایت چنین اصلی پیشقدم شوید. دست به کار شوید

اگر تنها یک فرزند دارید، به او حق دهید برای پر کردن تنهایی اش به تبلت وابسته شود. در چنین شرایطی به جای جنگیدن با او، خودتان برای تغییر شرایط وارد عمل شوید. بازیهای دونفره پرتحرک و هیجانانگیز، هم میتواند سلامت جسم فرزندتان را تضمین کند و مهارتهای حرکتی اش را تقویت کند و هم لحظات شاد و خوشی را برایش رقم بزند. اگر کودکتان از چنین نعمتی بهرهمند شود دیگر نیازی به مدام بازی کردن با تبلت پیدا نخواهد کرد. 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۴ ، ۱۵:۱۴
Image result for ‫متنهای جالب برای وبلاگ کتابخانه‬‎
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۹ مهر ۹۴ ، ۱۵:۰۹

جستجو در منابع کتابخانه

  جستجو آزاد  

جستجو پیشرفته 

عضویت در کتابخانه

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ مهر ۹۴ ، ۰۸:۵۲




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ مهر ۹۴ ، ۰۸:۲۹

Image result for ‫دعای مطالعه‬‎

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ مهر ۹۴ ، ۰۷:۴۳